Aquest cap de setmana ha començat el campionat de Catalunya aleví per equips. El nostre club té representació en tres categories diferents, un equip masculí a 1a divisió i dos femenins, 1a i 2a divisió.

 

L’equip masculí format per Alejandro Marco, Guillem Marin, Roger Alesson, Roger Moreno, David Veloso i Albert Pamies van disputar dos eliminatòries. La primera ronda contra el Club de tennis Lleida, on el nostre equip va haver de patir per emportar-se la victòria. Després de jugar els individuals amb el resultat de 3-2 a favor, l’eliminatòria es va resoldre als dobles, on els nostres jugadors van guanyar per un ajustadíssim 16/14 del súper tiebreak al tercer set. L’endemà van disputar una altra eliminatòria contra el Club de Tennis Barcino, contra qui van perdre per 5/0.

 

L’equip femení a la primera divisió, format per les jugadores Laia Gavaldà, Marta Català, Salma Balfour, Aran Font i Nayara Sanjuan van jugar dissabte contra el Club Esportiu Laietà, on van tenir la capacitat de demostrar un gran nivell però els partits van caure de les jugadores del Laietà, es va perdre per 3/1. Diumenge es va disputar la següent eliminatòria amb l’objectiu de mantenir la categoria i es va guanyar al Club de Tennis Cercle Sabadellès per 3/1.

 

L’equip femení de la segona divisió, format per les jugadores Núria Bonet, Martina Monje, Noa Ryes i Laura Ciumetti van guanyar les dues eliminatòries amb bastant superioritat demostrant un gran nivell. Dissabte van derrotar al Club Esportiu Nou Belulla per 3/1 i diumenge a casa van guanyar al Club de Tennis Farners per 4/0. Amb aquestes dues victòries l’equip femení de la segona divisió disputarà aquest dissabte les semifinals del campionat de Catalunya.

 

Enhorabona a totes i tots!

 

Galeria d’imatges