Aquest proper dilluns 18 d’agost s’inicia la vintisetena edició del Trofeu La Creu Blanca a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols, una de les proves del Circuit Juvenil d’Estiu de tennis de la Federació Catalana de Tennis.

L’edició d’enguany compta amb la participació de més de 80 jugadors i jugadores d’arreu de Catalunya des de benjamí fins a la categoria júnior.

Al llarg de la propera setmana s’aniran disputant els partits de la fase eliminatòria a un bon ritme en les categories de benjamí fins a júnior i a partir de dimecres es jugaran els vuitens i els quarts de final fins arribar al cap de setmana que es disputaran les finals i es realitzará l’entrega de trofeus i premis per part La Creu Blanca.

Pel que fa a la representació dels jugadors del Tennis Monterols, cal destacar la participació d’Albert Freixas com a cap de sèrie número 1 en categoría júnior, Jordi Garcia, cap de sèrie número 1 de la categoria aleví masculí i Sandra Ginés, cap de sèrie número 1 en categoria aleví femení entre molts altres. El club estarà obert a tothom que vulgui venir a gaudir del bon tennis.