Fes-te soci del Monterols amb un 50% de descompte en l’entrada!

 

El Club Tennis Reus Monterols va signar un acord amb el Col·legi Oficial de Fisioterapeutes per tal que tots els col·legiats i treballadors no socis puguin beneficiar-se d’unes condicions exclusives per fer-se socis del Club i gaudir plenament de les instal·lacions.

De la mateixa manera que els col·legiats no socis, els col·legiats i treballadors que siguin socis del Club tindran uns avantatges especials.

Aquesta promoció és única i exclusiva per als fisioterapeutes col·legiats i treballadors de la Secció Territorial de Tarragona del Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de Catalunya (STT).

 

Condicions especials

Els col·legiats i treballadors de la STT que es vulguin fer socis del Club Tennis Reus Monterols ho podran fer amb un descompte equivalent al 50% del preu d’entrada (la quota d’entrada al CTRM sense promoció és de 800 € i és obligatòria per a tots els socis titulars).

Per aquells col·legiats de la STT que actualment ja són socis del CTRM s’oferirà un mes de prova gratuït, per als seus familiars, del nou Fitness Center.

A més, tots els col·legiats de la STT, siguin o no socis del CTRM, podran provar el Fitness Center de forma gratuïta (amb un FreePass).

Tots els col·legiats que ho desitgin rebran FreePass del Fitness Center per poder distribuir entre els usuaris de les seves oficines de fisioteràpia.

A més, el Club Tennis Reus Monterols es posa a disposició de la STT per a la organització d’esdeveniments esportius a les seves instal·lacions. 

Ara fer-te soci del Club Tennis Reus Monterols és més fàcil que mai.  Gaudeix d’un 50% de descompte i només pagaràs 100 euros d’entrada! Informa’t-en a les nostres instal·lacions.

 

Si ho prefereixes, vine a passar un dia al Monterols per conèixer millor les nostres instal·lacions i tots els nostres serveis

Sol·licita una visita guiada

Si vols conèixer les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols apunta’t a una visita guiada gratuïta i t’obsequiarem amb una samarreta tècnica ideal per a la pràctica esportiva.

Vine i t’ensenyarem les instal·lacions i el fantàstic ambient que s’hi viu:

  Nom i cognoms (obligatori)

  El teu email (obligatori)

  Telèfon (obligatori)

  Dia de la visita

  Hora
  :

  Acepto les condicions legals.

  O contacta amb nosaltres

  Formulari de contacte

   El teu nom (obligatori)

   El teu email (obligatori)

   El teu telèfon (obligatori)

   Assumpte

   El teu missatge

   Informació bàsica sobre Protecció de dades. Responsable: CLUB TENNIS REUS MONTEROLS – CIF: G43071596 - Carretera de Cambrils, km. 1 43206 Reus (Tarragona). Finalitat: Gestió de les seves dades de contacte per a donar resposta als seus dubtes i/o preguntes en relació als nostres serveis. Legitimació: El seu consentiment. Destinataris: No es cediran dades a tercers. Conservació: Els temps de prescripció d’accions legals. Drets: D’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició, via e-mail a info@tennismonterols.cat, adjuntant fotocòpia de document oficial que l’identifiqui. Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la “Política de Privacitat” de la pàgina web www.tennismonterols.cat

   Acepto les condicions legals.

   Els nostres patrocinadors…