Avui s’ha celebrat la gran final del Torneig Internacional de Tennis Futures Beep Autolica Mercedes-Benz a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols. Jordi Samper s’ha imposat a Lorenzo Giustino i ha revalidat el títol de campió.

Després de 10 dies de partits entre tennistes internacionals que buscaven anar-se classificant per obtenir la primera plaça, s’ha acabat imposant el català Jordi Samper.

Samper ha revalidat el títol de campió del torneig que ja es va emportar l’any passat i ha tornat a demostrar que aquest torneig era el seu imposant-se a l’italià Lorenzo Giustino per 6-3 4-6 7-5.

El partit que s’ha celebrat a la pista central del Club Tennis Reus Monterols ha comptat amb un alt nombre d’aficionats, curiosos i autoritats que no s’han volgut perdre la final del torneig més important que es celebra aquest any a la província.

El president del Club Tennis Reus Monterols, el senyor Jordi Compte Vila, han destacat l’alt nivell que s’ha pogut veure en tota la competició i la bona feina realitzada pel grup de manteniment del club ja que s’ha pogut celebrar el campionat sense cap incidència.