Aquest diumenge 19 de gener a les 9 del matí es va jugar al nostre Club la quarta jornada del Campionat de Catalunya per Equips de Clubs per Comarques de Tennis que va enfrontar al nostre equip absolut femení contra el Gimnàstic de Tarragona.

De número 1 representat al Monterols, Gemma Fontgivell no va tenir cap problema en guanyar amb molta facilitat a la número 1 del Nàstic, Laia Alfaro per 6/1 6/0. De 2, Marta Morales jugava amb Neus González, una jugadora amb molta experiència, tot i jugar un gran primer set la Marta, no va ser suficient per guanyar el partit però no li va posar gens fàcil, resultat final 7/5 6/1. Tenint la eliminatòria igualada a 1-1, el punt de la Noe era molt important.
De 3, Noe Valls, jugava amb Clara Burillo, una jugadora molt segura dins la pista i molt lluitadora, però la jugadora del Monterols, va donar-ho tot a la pista i va lluitar fins al final per acabar guanyant el partit per 6/2 0/6 10/7, va ser en el segon set on es va relaxar i l’altra ho va aprofitar, fet que va portar a jugar un tie break que li va permetre aconseguir la victòria final. Això li donarà molta més confiança amb els pròxims partits de campionat.

Per finalitzar, es va jugar el dobles entre la Sara Palacios – Alba Casamor contra les del nàstic Alfaro-Burillo. En cap moment del partit les nostres jugadores van entrar en joc, fallaven molt, més del costum i per això no van tenir cap mena de possibilitat en remuntar el partit, resultat final 6/0 6/2.
El resultat final va ser un empat a 2.