El Club Tennis Reus Monterols organitza cada estiu des de fa més de 15 anys les Activitats d’Estiu del Monterols, una oferta lúdica d’activitats i esports per a tots els nens i nenes d’entre 3 i 16 anys que vulguin passar-ho bé.

L’oferta del Club Tennis Reus Monterols compta amb escola de tennis, escola de competició, escola de pàdel, campus multiesportiu i un campus jove, on els nois i noies adolescents d’entre 12 i 16 anys hi poden realitzar activitats com cycling, croshiit o zumba a més de tennis i pàdel. Es tracta d’una oferta esportiva més pensada en les activitats que es realitzen al Fitness Center.

A més, també s’hi fan cursets de natació que duren des de finals de juny fins a l’inici del curs escolar en un horari de 16 a 19 h.

Durant tot l’estiu es preveu que passin per al Club més de 500 nens i nenes de la demarcació de Tarragona per realitzar alguna d’aquestes activitats durant almenys una setmana. Hi ha molts nens que repeteixen dues, tres o fins i tot quatre setmanes perquè les Activitats d’Estiu del Monterols són una bona forma de que els més petits no es quedin tot l’estiu a casa i tinguin l’oportunitat de realitzar diferents esports, jocs i tallers. Això els permet fer bons amics i passar-s’ho molt bé.

Com és habitual, el Club ofereix servei d’acollida de les 8 a les 9 del matí i de menjador de 14h a 16 h. a aquells pares que ho necessitin i els nens poden gaudir de l’estiu fent activitats i passant-s’ho bé.