El passat dimecres 23 d’abril, coincidint amb la diada de Sant Jordi, el Club Tennis Reus Monterols va organitzar una sortida per tots els socis del Club per anar a veure el trofeu Compte de Godó 2014.

50 persones vam quedar a les 08:45 del matí al pàrquing per anar a Barcelona amb l’autobús llogat per el Club. Ens esperava un dia de il.lusicions i nervis per molts nens i no tant nens que no havien vingut mai amb aquesta sortida.

Un cop vam arribar al Club Tennis Barcelona, aproximadament a les 10:20 del matí ens esperava una jornada molt bona i un dia realment assolejat. Vam poder veure tenistes molt bons com a David Ferrer, Nicolas Almagro, Klizan, Rafel Nadal, Gabashvili, Albert Ramos, Albert Montañés, Dolgopolov, Dodig, Feliciano López,Fernando Verdasco i molts més.

Dues anècdotes curioses que van passar, va ser que un dels nostres alumnes de l’escola de tennis Adrià Salido, en el moment que va poder estar aprop de David Ferrer, aquest enlloc de demanar-li com tothom fa una foto o un autògraf, ell sense cap mena de por li va demanar una abraçada al jugador i aquest és va quedar parat i li va donar una forta abraçada. Llàstima que no vam fer cap foto d’aquest moment.

I una altra anècdota va ser que el més petit del grup, Roger Pàmies, va tenir la sort de poder fer-li dos preguntes al jugador Albert Montañes. Cal recordar que aquest va ser jugador del nostre Club. El roger li va preguntar quant feia que jugava a tennis i quin ha estat el seu rival més difícil, després de contestar-li va marxar la mar de content…

Vam arribar al club a les 20:45 h, tots contents i cansants de la sortida, esperem que molts de vosaltres repetiu l’any vinent!

[widgetkit id=67]