Victòria del nostre equip júnior davant del Reus Deportiu, que va plantar cara i va posar la confrontació més dura del previst. Així ho demostra el marcador final de 1 a 3 amb la majoria de resultats amb sets molt ajustats.

El nostre primer jugador Arnau Santillana va començar el partit més fred que el seu rival i després d’anar tot el primer set per sota va saber readreçar la situació i va remuntar imposant-se per 7/5, en el segon set el rival es va tirar avall davant la solidesa de l’Arnau i va ser un clar 6/2.

El segon partit el va disputar el nostre jugador Adrià Salido que igualment, on va pasar més dificultats va ser en el primer set en el que tot i la claretat del resultat del mateix 6/2, els jocs van ser molt llargs. El segon set va ser més còmode i va guanyar per 6/1, bon partit de l’Adrià, sòlid i compromés en tot moment.

El tercer partit, el nostre jugador Xavier Capdevila va acabar perdent en el desenllaç del tie-break del tercer set després d’anar davant en el marcador durant tot el partit. Guanyava per 7/5 i 5/3 i el jugador del Reus Deportiu, que no va llençar mai la tovallola, va aconseguir endur-se la victòria gràcies a la perseverància. El Xavier no es va arribar ha trobar còmode en cap moment. El resultat final 5/7 7/5 7/6.

El partit més cómode de tots va ser el quart, disputat pel nostre jugador Albert Nicolàs que es va imposar amb autoritat per un resultat de 6/1 6/1 demostrant la seva superioritat davant el rival, a més se’l va veure molt motivat en tot moment sense donar peu a la reacció del rival.

Ja amb l’eliminatòria decidida, el partit de dobles va ser de tràmit i la nostra parella formada per l’Adrià Salido i l’Albert Nicolàs van guanyar per 6/1 i 6/1, els va sortir molt bon partit ja que es van pendre la eliminatoria més seriosament i no van donar treva a la parella rival.

Resultat final: 1 a 3 a favor del Club Tennis Reus Monterols.