Benvolguts i benvolgudes socis i sòcies,

Ens complau convocar-vos a l’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DE SOCIS del  CLUB TENNIS REUS MONTEROLS que se celebrarà el divendres 30 d’abril de 2021 a les 18.30 hores en primera convocatòria i a les 19.00 hores en segona.

L’Assemblea serà en format presencial amb aforament limitat a les instal·lacions del Club i en format telemàtic.

Per poder assistir de forma presencial a l’Assemblea, cal sol·licitar cita prèvia a recepció i per assistir de forma telemàtica és necessari registrar-se prèviament.

(En breu rebreu la informació del registre, el funcionament telemàtic i el sistema de votació)

Ordre del dia

1

Aprovació de l’acta anterior

Assemblea General Ordinària celebrada el 31 de juliol de 2020

2

Informe de Presidència

Informe general, memòria d’àrees* i activitats de l’exercici anterior

3

Liquidació comptes 2020

Liquidació, balanç de tancament i comptes 2020. Aprovació si s’escau.

4

Pressupost exercici actual

Exposició i aprovació si s’escau

5

Propostes de la Junta Directiva

Exposició i aprovació si s’escau

6

Propostes que es formulin per escrit

10 dies abans de l’Assemblea. Mínim 5% dels socis amb dret a vot.

7

Precs i preguntes

Propostes de la Junta Directiva

1. Proposta de facultar a la Junta Directiva a obtenir el finançament bancari necessari.

 

Proposta de la Junta Directiva de mantenir el nivell d’endeutament bancari actual i facultar a la Junta Directiva a renovar les pòlisses de crèdit i préstecs actuals i obtenir el finançament bancari necessari fins al  màxim establert en els estatuts de l’entitat  a fi d’utilitzar en cas que fos necessari.

2. Proposta d’execució del projecte de millora de l’entrada al Club, arranjament  dels exteriors, millora de la  terrassa principal de la cafeteria-restaurant i del seu accés, i el seu finançament per dur-lo a terme.

 

Aquest passat 2020 el nostre club va complir els seus 50 anys d’existència. L’any 1970 es va crear l’edifici del club seguint les premisses arquitectòniques de modernitat que van ser singulars en aquells anys.

Els anys posteriors es van anar incorporant progressivament més pistes de tennis fins a arribar a les 16 que tenim avui en dia i aquests darrers anys s’han anat reformant i millorant alguns espais de l’interior de la casa club. Aquests darrers 15 anys s’han anat incorporant les diverses pistes de pàdel fins a les 10 en què comptem el dia d’avui.

El punt d’inflexió, però, ve l’any 2010 amb la construcció de l’edifici Nou Monterols annex a la casa club original i que va suposar la construcció d’uns nous vestidors i un gimnàs fitness de primer nivell.

L’any 2012 amb la construcció del nou pàrquing amb capacitat de més de 200 cotxes es va aconseguir un nivell d’equipaments de primer ordre.

Cal dir que en aquests 50 anys al nostre club s’han anat efectuant diverses millores en els diferents espais exteriors del club dirigides la majoria d’elles a efectuar un manteniment molt acurat de les instal·lacions exteriors (jardineria, millora dels carrers d’accés a pistes, camp de futbol, etc.) però el cert és que amb la construcció del nou aparcament quedava pendent la incorporació de la nova entrada al club que per diferents prioritats econòmiques no es podia porta a terme en aquell moment ni en els anys posteriors. 

Aquest projecte que ja fa alguns anys que hi estem treballant i que us el volíem presentar l’any passat coincidint amb el cinquantenari del Monterols, va quedar aturat amb l’inici de la pandèmia i fins a saber l’abast i les conseqüències que podria tenir aquesta situació.

Aquest any hem cregut convenient presentar-vos la proposta arquitectònica d’aquesta entrada i una millora dels exteriors del Club per tal de tenir un club estèticament més agradable, funcionalment més adequat i modern i sobretot més sostenible.

Adjunt a aquesta proposta s’ha afegit una reforma de la terrassa principal del Restaurant i el seu accés que en aquests moments requereix una ampliació i millora així com de l’adaptació a persones amb mobilitat reduïda.

Aquest projecte per la seva envergadura, transcendència i pressupost requerirà la vostra aprovació en l’assemblea general ordinària del 30 d’abril de 2021 tal com posa a l’ordre del dia de la seva carta de convocatòria que us hem fet arribar.

El Pressupost amb què treballarem per a aquesta obra no ha d’excedir-se de 450.000 € i en l’assemblea us exposarem tant el seu finançament com el pla de viabilitat.

Us emplacem a sol·licitar a la secretaria del Club la informació que necessiteu així com ens agradaria que ens féssiu arribar les vostres aportacions de millores a aquest projecte. Us adjuntem les fotografies de les diferents zones afectades

 

3. Proposta d’aprovació del descompte aplicat en el període Covid19.

 

Es proposa l’aprovació de forma retroactiva per part de l’Assemblea General de Socis, la decisió de Junta Directiva d’aplicar  descomptes sobre la quota de soci titular i aspirant per als mesos que s’ha aplicat des de l’Assemblea General de 31/07/2020 fins a aquesta Assemblea de 30/04/2021.

4. Proposta de reconeixement per la seva fidelitat als socis amb 50 anys d’antiguitat de soci ininterrompuda i complir 80 anys d’edat.

 

Es proposa que a partir d’aquest any 2021 es faci un reconeixement per la seva fidelitat a tots els socis que portin 50 anys de soci ininterrompudament i compleixin 80 anys d’edat. Aquest reconeixement que s’ha de fer públic en un acte social del Club, comporta una reducció de la quota fins del 33% de la de soci titular normal.

Documentació Prèvia Assemblea 2021

Acta Assemblea General 2020

Liquidació de Comptes 2020

Pressupost exercici actual

Registre Assemblea telemàtica

Vols assistir a l'Assemblea de forma telemàtica?

Dona’t d’alta a la plataforma Beta-Disc, empresa col·laboradora del Club Tennis Reus Monterols i podràs seguir en streaming l’Assemblea General Ordinària de Socis i també votar* de forma telemàtica.

*Recordar que tenen dret a vot els socis numeraris majors de 18 anys. Els socis en situació de baixa temporal, els socis aspirants i els socis numeraris amb càrrecs pendents no tenen dret a vot.

*L’assistència a l’Assemblea està limitada als socis numeraris.