7.000 m2 enjardinats per gaudir de l'entorn

16 pistes de tennis

10 pistes de pàdel

Frontó

Camp de futbol

2 piscines exteriors

Recepció al teu servei

Ampli aparcament

Fitness Center

Xalet Social

Restaurant

Vestuaris

Centre de salut i benestar

Història

El Club Tennis Reus Monterols és la història d’una aventura plenament reeixida. Aventura d’una colla d’amics i coneguts de la ciutat de Reus que pels vols de 1970 decidien encetar plegats un camí que no sabien si seria un passeig amable o un camí pedregós: la creació d’un club de tennis, però això sí, amb l’entusiasme de fer d’aquest esport tan singular un referent a la nostra ciutat i a tota la comarca.

Avui, després de més de quaranta anys d’història, podem dir amb orgull i satisfacció que les expectatives s’han complert amb escreix.
 La nostra és una entitat esportiva privada sense ànim de lucre, l’objectiu de la qual és el foment, la pràctica i la difusió de l’activitat física i de l’esport, i tenim com a objecte social principal, facilitar als nostres socis/es la pràctica de l’esport del tennis, pàdel i frontennis i, a la vegada, promoure el desenvolupament d’aquestes modalitats esportives amb especial dedicació a la formació.

Durant aquests més de 40 anys, han estat milers els nens i nenes i esportistes de totes les edats que han passat per les diverses escoles del Club: de tennis i de pàdel, de tecnificació, les activitats d’estiu, etc. Dotzenes els entrenadors, preparadors, monitors i col·laboradors que han contribuït a aquesta tasca encomiable i ben farcida d’èxits en totes les categories, individuals i per equips, amb campions/es de Catalunya i d’Espanya des d’alevins fins a veterans/es.

Cinc han estat els Presidents que han portat el timó de la nau i dotzenes els directius i empleats que han posat el seu gra de sorra per a fer d’aquell camí inicial un passeig amable que ens ha conduït al Club Tennis Reus Monterols.

Situat en un indret privilegiat i en plena natura, a 1 km del casc urbà de la ciutat de Reus, disposa a dia d’avui d’un ampli ventall d’instal·lacions que creixen dia a dia, i que, de ben segur, fan les delícies dels practicants del tennis, pàdel i fitness.

Sigueu benvinguts!

 

 

Presidents del Club Tennis Reus Monterols

Pascual Vicheto
1970-1976

Esteve Bosch
1976-1980 · 1984 – 1988

Jordi Borràs
1980 – 1984

Josep Vandellós
1988 – 2004

Antoni Cuadrada
2004 – 2012

Jordi Compte
2012 – 2022

Els nostres patrocinadors…