Tennis, el nostre esport referent. Escola i competicions.

Pàdel, el Club amb més pistes de Tarragona. Escola i competicions.

El Fitness Center més complert de Reus

Frontennis amb grups de socis d'entrenament

Running, sortides i curses compartides

BTT, un altre grup Monterols

Tennis

Aquest esport és el que va donar peu a la creació del Club fa més de 50 anys i que ha donat lloc al Club que coneixem avui en dia. És l’esport referent i el que practiquen la majoria dels nostres socis. Tenim una escola juvenil de tennis i de competició que compta amb més de 300 nens i nenes des dels 6 fins als 18 anys on ensenyem els fonaments d’aquest esport i competim en nom del nostre club en els campionats que es juguen a les nostres instal·lacions i en les de fora. També disposem d’una escola de tennis per adults, pensat per aquelles persones que volen aprendre a jugar a aquest esport.

Disposem de 12 pistes de terra batuda i 4 de green-set. El nostre equip de manteniment treballa cada dia per tal que que estiguin en unes condicions excel·lents. Oferim serveis als nostres socis de cordatge de raquetes, venda i lloguer de pilotes i altres elements imprescindibles per als tennistes.

Si voleu provar aquest esport, us podeu inscriure a les nostres escoles de tennis, tant d’adults com juvenil que tenen lloc a les tardes des del mes de setembre fins al juny, o si voleu millorar la vostra tècnica podeu agafar classes particulars per un entrenament més personalitzat.

 

Escola de Tennis Juvenil

L’escola de tennis juvenil és l’escola referent del Club Tennis Reus Monterols. Els nens i nenes poden apuntar-s’hi des dels 4 fins als 18 anys i està formada per diferents grups i nivells.

Dates: De setembre a juny

Inscripcions: A partir del 7 d’agost de 2023. Cal omplir el full d’inscripció a la Recepció del Club.

 

Escola de Tennis d’Adults

El mes de setembre comença un nou curs de tennis d’adults del Club Tennis Reus Monterols. Si t’agrada el tennis i vols aprendre a jugar o millorar el teu nivell inscriu-te. Pots venir quan a tu et vagi bé. A l’escola de tennis tenim grups per a tots els nivells tant de matins com de tardes.

A més, també organitzem competicions internes entre els alumnes i intercanvis amb altres clubs.

Si el teu fill o filla està inscrit a l’escola de tennis o pàdel juvenil, tens un 10% de descompte. Aprofita aquesta oportunitat!

Vols venir a provar-ho? Informa-te’n a info@tennismonterols.cat

ACTIVITATS ESPORTIVES 2023/24

Inscripcions preferents pels socis del 7 al 20 d’agost.

Els nostres patrocinadors…