Pàdel, el Club amb més pistes de Tarragona. Escola i competicions.

Tennis, el nostre esport referent. Escola i competicions.

El Fitness Center més complert de Reus

Frontennis amb grups de socis d'entrenament

Running, sortides i curses compartides

BTT, un altre grup Monterols

Pàdel

El pàdel és un esport que té els seus orígens als anys 70, però no ha estat fins als últims anys que la pràctica d’aquest esport s’ha popularitzat arreu del món. Al Club Tennis Reus Monterols disposem de 12 pistes de pàdel, som el Club amb més pistes de pàdel de la província i tenim un gran nombre de socis que practiquen aquest esport diàriament. Disposem d’una escola de pàdel juvenil i una d’adults per a totes aquelles persones que vulguin aprendre aquest esport i els interessi millorar el seu nivell de joc. Com a club, organitzem diversos torneigs oficials i campionats socials per fomentar-ne la pràctica entre els nostres socis i no socis. A més, si no tens ningú amb qui jugar, no et preocupis, amb els grups de “Whatsapp” oficials del Club pots organitzar un partit amb gent del teu nivell.

 

Escola de Pàdel Juvenil

L’escola de pàdel juvenil és l’escola referent del Club Tennis Reus Monterols. Els nens i nenes poden apuntar-s’hi des dels 4 fins als 18 anys i està formada per diferents grups i nivells.

Dates: De setembre a juny

Inscripcions: A partir del 7 d’agost de 2023. Cal omplir el full d’inscripció a la Recepció del Club.

Escola de Pàdel d’Adults

El mes de setembre comença un nou curs de pàdel d’adults del Club Tennis Reus Monterols. Si t’agrada el pàdel i vols aprendre a jugar o millorar el teu nivell inscriu-te. Pots venir quan a tu et vagi bé. A l’escola de pàdel tenim grups per a tots els nivells tant de matins com de tardes.

Si el teu fill o filla està inscrit a l’escola de tennis o pàdel juvenil, tens un 10% de descompte. Aprofita aquesta oportunitat!

Vols venir a provar-ho? Informa-te’n a info@tennismonterols.cat

ACTIVITATS ESPORTIVES 2023/24

Inscripcions preferents pels socis del 7 al 20 d’agost.

Els nostres patrocinadors…