Benvinguts al Centre d’Estètica Mònica. Un centre on no us faltarà cap dels serveis d’estètica, tan d’home com dona.

Quan visitis el centre, valorarem i farem el tractament més adequat a cada moment i el que la pell necessiti. Els tractaments són molts i tots són realitzats amb radiofreqüència augmentant el resultat del tractament.

Tractament lifting

L’objectiu és reafirmar i rejuvenir i produir l’efecte tensor que durant els anys es perd

Tractament anti-estrés

Voldriem que deixéssis les preocupacions a la porta i et deixis emportar per sensacions de relax que aconseguim amb tractament facials, no sols aconseguim una relaxació, sinó una pell rejuvenida.

Tractament bosses i ulleres

Les bosses i ulleres ademés de mostrar cansament, envelleixen. És una de les zones del rostre que ens delata l’estat d’ànim, per això t’oferim tractaments facials específics per una mirada més lluminosa i drenant quan es tracta de bosses

Tractament pells reactives i sensibles

Si ets de les persones que la teva pell s’irrita amb facilitat i si el canvi de temperatura provoca canvis en el teu rostre, necessites el tractament que aconseguirà equilibrar-la i donar-li energia i específicament calmar-la

Tractament anti-acné

Una de les majors preocupacions quan estem parlant d’edat jove, però també quan apareix amb pell madura. És molt important una higiene facial i seguir un protocol estricte a casa, però sense l’ajuda de tractament professional a cabina, els avanços poden ser molt lents.

Tractament anti-taques

Si tens una pell amb taques o presenta un to irregular, tenim el tractament adequat a despigmentar pells amb taques. A més aconseguiràs una pell revitalitzada amb extra de lluminositat.

Tractament anti-edat

Al centre tenim totes les eines estètiques amb previ diagnòstic per personalitzar el tractament més adequat per combatre flacides i millorar la densitat de la pell. En definitiva, tenim resposta al que més et preocupa.

Tractaments corporals

Reafirmar, tractar el greix localitzat, reduir la cel·lulitis o regenerar la pell, només són alguns dels resultats que podràs experimentar al centre. Avaluarem les teves necessitats i et guiarem cap al millor tractament personalitzat.

Oferim packs personalitzats per bodes o comunions i el teu dia fem domicili, per que no et preocupis de res.

Contacta amb nosaltres

Si necessites més informació sobre els nostres tractaments no dubtis en contactar amb nosaltres.

Estarem encantats de rebre’t i atendre’t qualsevol dubte que tinguis.

 

De dilluns a divendres, horari a convindre. Hores concertades