🎉 Tornen els FAMILY DAYS! Gaudeix de la festa al Club Tennis Reus Monterols el dia 4 de febrer!

🎾 El Barcelona Open Banc Sabadell torna a organitzar, un any més, una de les activitats més esperades del seu calendari previ al torneig, els Family Days! Aquest esdeveniment consisteix en una jornada molt especial en la que el torneig du a terme activitats, sortejos i regals!

🥳 Tots els assistents al Family Days del dia 4 de febrer, podran veure gratis els partits entre els tenistes més prometedors del país (començaran a partir de les 10h). Quan acabin les finals, qui vulgui tindrà l’oportunitat de participar en el clínic amb en Tommy Robredo!

👉 Per a participar s’ha d’enviar un formulari online (gratis). Les places son limitades i s’esgoten ràpidament.

🎁 A més del clínic també hi haurà un sorteig de regals amb entrades pel torneig i productes exclusius dels nostres patrocinadors. S’organitzaran activitats per a totes les edats i estarà amenitzat per Pep Callau i el seu grup d’animació, amb el suport de Goody, la mascota del torneig. I com no podia ser d’una altra manera, el trofeu de campió del Barcelona Open Banc Sabadell sortirà de la seva vitrina del Reial Club de Tennis Barcelona–1899 i estarà exposat en cadascun dels clubs perquè tothom el pugui veure de prop i es puguin fer fotos amb ell.

❗❗❗ INSCRIPCIONS: https://es.surveymonkey.com/r/familydays2023