El dissabte 1 de juliol, per primer cop al Club Tennis Reus Monterols, es va fer les 12h de tennis, de 09:30 a 22:00 h,organitzat per la Sara Palacios i la Marga Jové.

Es presentava un dia amb una mica de vent, l’horari de convocatoria va ser a les 09:30, les inscripcions a l’esdeveniment va ser tot un éxit, es van apuntar 80 persones a partir de 10 anys, el máxim de inscripcions aceptades.

Es van fer quatre equips de 20 jugadors, es van utilizar 8 pistes, 4 de terra batuda i 4 de green set, i tots els jugadors van fer 6 partits de 25 minuts de durada.

Els equips van ser, el color vermell, com a capità va participar el jugador de tota la vida i entrenador del club Jacobo Moreno, amb l’equip taronja com a capità va tenir Adrià Fochs, el futur del club, amb l’equip groc, Pau Salsench, de la cantera i per acabar amb l’equip Coral un gran jugador com es el David Gimenez.

 Durant el matí van jugar partines individuals i durant la tarde es va jugar a dobles.

Al final del últim torn es van contar els jocs i finalment va guanyar l’equip groc, on tots els jugadors els i vam donar una medalla de record.

En segona posición va quedar l’equip coral, el tercera els vermells i per acabar l’equip taronja.

Tot i el vent que va fer, la gent va poder gaudir del tennis , van pasar un dia fantàstic, van quedar molt contents.

Us hi esperem l’any vinent.

 

Galeria d’imatges