Dissabte 21 d’abril a la tarda es va viure una jornada de minitennis a les instal·lacions del Club. Uns 100 participants provinents una part de clubs (Tennis Tarragona, Sant Salvador, Tennis Valls, Nàstic, Esplai Constantí, Tennis Salou) i la resta de l’escola de tennis va participar en la trobada de minitennis que organitza cada any el club, coincidint amb les finals del ITF Future i que aquest any es va haver d’ajornar degut al mal temps.

El dia assolellat va acompanyar i vam comptar amb la col·laboració de 25 voluntaris (alumnes infantils i cadets de l’escola de tennis del club i de competició).

L’estampa de les pistes feia molt de goig, tots els monitors anaven amb la samarreta blanca i tots els alumnes portaven la samarreta blau elèctric de la trobada que se’ls va donar.

En la primera part de la trobada, els alumnes de 8, 9 i 10 anys van jugar en pista sencera. Cada pista de tennis lestava dividida en dues parts amb una ratlla central, deixant la competició de minitennis només pels alumnes de 6 i 7 anys.

El berenar que ens va servir el Forn Sistaré va anar fenomenal i va servir als jugadors per recuperar forçes.

La segona part de la trobada com ja és tradicional en les derreres edicions, és més lúdica a base de fer punteria a dianes amb premis diversos pels acertants.

En acabar, vam reunir tots els nens/es a la pista 16 on se’ls va entregar una medalla commemorativa i vam fer una foto final de grup.

Varem acomiadar la trobada amb el sorteig d’una tablet pels nens/es i un blanquejament dental, gentilesa del nostre sponsor de l’escola Clínica Dental Alba.

En resum, podem dir que va ser una gran jornada de tennis on tothom va gaudir. Monitors, voluntaris, nens/es i pares. Agraim la feina del personal de manteniment del Club que va fer una acurada feina per posar-ho tot a punt.

 

Galeria d’imatges