Aquest passat dissabte l’escola de tennis va organitzar amb molt d’èxit, l’activitat anomenada DIA DE L’AMIC; on els alumnes de la nostra escola de tennis i pàdel, poden portar amics de l’escola a passar tota una jornada matinal al nostre club fent tota una serie d’activitats (minitennis, tennis, paddel,  futbol, i ball de zumba).

En total hi van pendre part prop d’uns 200 nens/es d’edats entre els 4 i els 15 anys; a l’inici s’els organitza per grups segons la edat i amics, es distribueixen a cada una de le áreas funcionant per estacions. Durant l’activitat fa molt de goig veure tanta quantitat de nens/es fent esport. Al final, i recull un panfleto de propaganda del club on hi figuren les diferents ofertes de campus que es proposen per l’estiu.

Aquest èxit no hagués estat possible sense la col.laborció dels monitors i ajudants (Sara Palacios, Marga Jové, Lluís Bosch, Laia Arnau, Joel Montaña, Luís Ferrini, Laura Casanova, Tabaré, Jose Aguiló, Joel Montaña) i també als alumnes voluntaris de l’escola, en Marc Montoya, Arnau Santillana i en Sergi Roviralta, que van fer molt bona feina. També agraïr a l’equip de manteniment de torn, per la seva dedicació i interés per que tot sortís bé.

 

Galeria d’imatges