Aquest cap de setmana es van disputar les finals Provincials per equips de les categories Benjamí, Infantil, Absolut tan masculí com femení. Els equips del Monterols van arribar a 5 finals de les 6 possibles.

Benjami femení -Suarine García, Aina Porta i Ivet Balaguer- van quedar finalistes perdent contra el Tennis Tarragona a la final al dobles per 2-1.

Benjami masculí -Arnau Escriva i Biel Tellez- es van proclamar campions al derrotar per 2-0 al Club de tennis Serramar.

Benjami masculi B -Biel Martí i Emili Motllo- van quedar en 4a posició.

Infantil Masculí -Arnau Valls, Alez Zeppa, Jordi Santillana i Tristan Arnuelos- van quedar finalistes al perdre a la final 4-0 contra el Tennis Tarragona.

Infantil femení -Aina Miralles, Carla López, Sasha Anashkina, Emma Domèneh- es van posicionar terceres al guanyar per la 3 i 4 plaça al Club tennis Catllar.

L’absolut masculi -Adrià Fochs, Raúl Moreno, Oscar Gavaldà i Alex Castellanos- van perdre la final al dobles final, 3-2.

I per tancar la jornada, l’Absolut femení -Angela Pérez, Nuria Salvat, Sandra Gines i Leire Fernandez- es van proclamar campiones provincials de la máxima categoría. Després d’un empat als individuals 1-1 van decantar l’eliminatòria a favor als dobles, per acabar guanyant 2-1.

Tot això capitanejat per Laia Arnau, Albert Valls, Adrià Martínez i Jacobo Moreno.

Galeria d’imatges