Aquest diumenge dia 10/02/2019 es van jugar les finals del torneig Head Promeses al Club de Tennis de Roda de Barà. A les finals van arribar 5 esportistes del nostre club.

El nostre jugador Pablo Rojas, tot i començar la final en baixa forma i perdre el primer set 0-6, va poder remontar el segon set 6-1 i finalment va emportar-se el partit al super-taibreac guanyant 10-3, desprès d’una espectacular remontada el ostre jugador va poder emportar-se la copa de guanyador de la seva categoria.

El nostre jugador Dan Sugrañes, no va poder emportar-se la final, tot i perdre el partit 6-0 6-0 l’esportista del nostre club va lluitar fins a l’últim punt per poder guanyar el partit, i va fer un molt bon partit en el qual no va donar res per perdut fins que aquest no va acabar, tot i no guanyar la final, va quedar en la segona posició de la seva categoria.

La nostra jugadora Leire Rojas, desprès de més de dues hores de partit, en el qual les dues jugadores van estar molt disputades durant tot el partit i tots els punts, la nostra jugadora va poder emportar-se la victòria desprès de jugar un molt bon partit de tennis, el qual va haver de treballar molt per poder guanyar-lo, amb un resultat de 6-4 7-5 la nostra esportista es va emportar el primer premi de la seva categoria.

Les nostres jugadores Nerea Rodriguez Crisol i Maria Capdevila les dues van arribar a la final i els va tocar enfrontar-se l’una contra l’altra, desprès d’un partit molt disputat en el que les dues esportistes van jugar un molt bon tennis, la victòria va ser per la nostra esportiste Nerea Rodriguez Crisol amb un resultat de 6-3 6-3, i la nostra esportista Maria Capdevila va quedar en segona posició de la seva categoria.

Els esportistes que van jugar van poder disfrutar d’un bon matí de tennis, i van sortir tots molt contents ja que tots van aconseguir arribar a la final del torneig Head Promeses de Roda de Barà.

 

Galeria d’imatges