Dissabte a les 13 h a les pistes de green set del nostre club, es va jugar la jornada del Campionat de la Lliga Catalana de tennis en categoría aleví masculí contra el C.T Torredembarra.

De número 1, representant al C.T Reus Monterols “B” va jugar l’Arnau Balaguer contra el jugador del Torredembarra Diego Espinosa. El nostre jugador en tot moment es va sentir segur dins la pista i no va tenir complicacions per endur-se el primer punt per el nostre Club. Resultat final 6/2 6/3.

De número 2, va jugar Dan Sugrañes, que es va enfrontar contra Hernan Monte, un jugador que ho tornava tot. El Dan no va començar molt bé el partit i quan va reaccionar ja era massa tard. Resultat final 4/6 5/7.

De número 3 va jugar Marc Valls, que es va enfrontar contra Martí Cascales, on en tot moment el Marc es va imposar sense cap mena de complicacions per endur-se el segon punt pel nostre Club, resultat final 6/2 6/0.

De número 4 va jugar Biel Montes, un nen de l’escola amb poc rodatge, i això es va notar dins la pista. Tot i que va lluitar fins l’últim moment, va jugar contra Aaron Espadas i finalment es va endur el segon punt el jugador del Torredembarra. Resultat final 3/6 6/7.

I per acabar la jornada de Lliga van fer el dobles. El van jugar l’Arnau Balaguer i el Marc Valls contra els jugadors del Torredembarra Diego Espinosa i Hernan Monte, on des del principi del partit es va veure molta seguretat a fer el cops i molt de feeling entre els nostres jugadors, que van ser molt superiors als del Torredembarra, resultat final 6/1 6/1.

Resultat final de la jornada C.T Reus Monterols 3 C.T Torredembarra 2