El passat diumenge 09 de juny, a les instal.lacions del C.T Tarragona es va jugar la jornada provincial del Torneig Xpress Tennis Cup de la Fundació Jesús Serra.

Cinc equips del C.T Reus Monterols van participar a la tercera edició d’aquest Express.

Els nostres representants que van participar a la jornada de Mini Tennis, nens de 5 a 7 anys, van ser Guim Font, Joan Juncosa, Nicole Toshcheva, Nil Barreda, Guillermo Meyssoneir i Roger Paris. On van estar jugant amb nens d’altres clubs en pista de mini tennis i amb pilotes toves i de mida més gran.

L’equip sub 10 femení, format per Laia Gavaldà, Martina Monje, Marta Català, Marta Prats, Laura Ciumetti i Aran Font, van jugar contra el C.T Cunit, C.T Tarragona i C.T Constanti. Van quedar segones de grup classificant-se per participar a la Fase Final que es farà a Barcelona.

L’equip sub 10 masculí, format per Roger Alesson, Guillem Marín, Xevi Almolda, Albert Pàmies i Ot Font que es van enfrontar contra el C.T Gimnàstic, i el C.T Torredembarra i van quedar primers.

L’equip sub 12 femení, format per Aina Porta, Ivet Balaguer, Júlia Valls i Leire Rojas van quedar primeres de grup i per tant també jugaràn la Fase Final a Barcelona on hi participaran clubs de tota Catalunya.

I per acabar, l’equip sub 12 format per Sergi Bonet, Gorka Biete, Arnau Balaguer, Nicolàs Monje, Dan Sugrañes i Pol Pujals van quedar segons de la seva categoria i per tant també es van clasificar per la Fase Final, que es jugarà el proper diumenge.

Al finalizar els partits, van fer una desfilada a la pista central del Tennis Tarragona, on tots els nens que van jugar els hi van donar regals.

Els més petits de la jornada a part d’una gorra els hi van donar una medalla i un clauer Wilson.

Els dos equips que van quedar en segona posició se’ls va fer entrega d’una samarreta i pantalons o faldilla Wilson.

I els dos equips guanyadors del nostre Club, els hi van entregar a cada un dels jugadors una motxilla Wilson i el trofeu  per l’equip i dos xecs valorats cada un amb 300 € amb material per l’escola de tennis.

Molt bon resultat doncs dels nostres jugadors, els quatre equips jugaran la Fase Final a Barcelona contra clubs de tota Catalunya.

 

 

Galeria d’imatges