Gran jornada de tennis i molt bon paper dels nostres quatre equips representats, assolint dos cinquenes posicions (sub 10 i sub 12 femení) i dos segones posicions (sub 10 i sub 12 masculí). 

Els dos equips femenins sub 10 i sub 12 van quedar 3º classificades en les rondes de classificacions i van aconseguir la victoria a la ronda pel 5è i 6è lloc.

Pel que fa als equips masculins sub 10 i sub 12 van quedar segon classificats havent quedat primers del seu grup en la ronda de classificació. Va ser una llàstima que no es guanyés la final ja que es va donar el cas en que els dos equips van perdre la final justament amb un equip que ja havien derrotat en la ronda de classificació, C.T.Sabadell i C.T.Lleida respectivament.

Els equips van estar formats per: Sub 10 femení: Laia Gavaldà, Marta Català, Laura E. Ciumeti, Aran Font, Marta Prats i Martina Monje.

Sub 10 masculí: Guillem Marín, Roger Alesson, Xevi Almolda, Albert Pamies i Ot Font.

Sub 12 femení. Aina Porta, Ivet Balagué, Mariami Nadirashvilli, Leire Rojas, Carlota Pamies i Júlia Valls.

Sub 12 masculí: Dan Sugrañes, Arnau Balagué, Gorka Biete, Arnau Escrivà, Sergi Bonet i Nico Monje.

Aquesta ronda final de tot Catalunya es va disputar al Club Cercle Sabadellès i va enfrontar als equips classificats en les rondes provincials de Lleida, Girona, Tarragona i Barcelona.

A l’acabar els partits hi va haver una desfilada a la pista central de tots els equips participants amb parlaments i lliuraments de premis als equips guanyadors i un sorteig de regals. Posteriormente vam despedir la trobada amb un generós aperitiu.

 

Galeria d’imatges

 

 

Galeria d’imatges Fase Tarragona

Veure imatges >>

Galeria d’imatges Fase Final

Veure imatges >>