La última setmana de l’any els jugadors del Monterols formen una expedició i van a jugar un torneig a Castelló on s’hi troben amb jugadors diferents i d’alt nivell.

Aquest any el van disputar nou jugadors en les diferents categories. Sergi Bonet a l’aleví (quarts de final). Nacho Rojas,Roger pamies,Arnau Valls a la categoria infantil.  Paula Rodriguez i Olga Aliagas doble categoria cadet i absolut. Sandra Gines, Marina Fernandez i Arnau Miralles categoria absoluta.

Els resultats més destacats van venir per dos jugadors masculins, Arnau Valls que es va proclamar finalista infantil al perdre a la final contra el campió d’Espanya Roger Pascual per 6/2 6/1.Per arribar a la final va ser compensat amb un val de 150€ en roba d’esport de la marca Joma

Arnau Miralles va disputar dos categories, junior i absolut. Va tenir una setmana duríssima de partits ja que havia de doblar cada vegada que guanyaba. A la categoria junior va perdre a la semifinals contra Carles Arteche per 7/6 6/4. Pero a la màxima categoria absolut masculí és on va demostrar el seu estat de forma i va realitzar partits brillants i de molt alt nivell, a les semifinals guanyant en dos sets a un Rus D.Morozoz i a la final va perdre contra Ferran Calvo, un jugador que durant la seva carrera a demostrat un gran nivell. Pels resultats aconseguits, Arnau va ser compensat amb unes bambes Joma (Junior) i 300€ en metàl·lic ( Absolut).

 

Galeria d’imatges