Aquest cap de setmana els nostres equips infantils femenins i masculins van disputar les eliminatòries del Campionat de Catalunya Infantil per equips.

Tan l’equip femení com el masculí van demostrar un gran nivell. Van guanyar totes les eliminatòries i es van classificar per disputar les semifinals el cap de setmana del 7/8 de març.

L’equip femení, dissabte (Carla Muro, Rut Aliagas, Lucia Perez i Mariami Nadirashvili) va guanyar al Club de Tennis Cercle Sabadellès per 4/0. Diumenge amb l’equip format per Carla Muro, Rut Aliagas, Lucia Perez i Lucia Lopez van disputar els quarts de final contra l’equip del Club Esportiu Laietà guanyant als individuals per 4/0.

L’equip Masculí, dissabte (Samuel Balfour, Marcel Miralles, Mauro Cuesta, Sergi Bonet i Alex Muñoz) van guanyar per 5/0  a l’equip del Club de Tennis Sanchez-Casal. Diumenge l’equip masculí format per Samuel Balfour, Marcel Miralles, Mauro Cuesta, Sergi Bonet i Biel Tellez van disputar els quarts de final contra l’equip del Club de Tennis els Gorchs guanyant als dobles per 4-3.

 

Galeria d’imatges