Aquest cap de setmana, tant dissabte com diumenge els nostres equips infantil masculí i femení, han disputat les eliminatòries del Campionat de Catalunya de tennis Infantil.

A la categoria masculina, l’equip format per Sergi Bonet, Guillem Davasse, Biel Martí, Biel Tellez, Arnau Escrivà i Arnau Balagué, dissabte van guanyar al C.T.Mataró 5/2. Amb una eliminatòria ajustadíssima des del 1r partit que va durar des de les 9h fins a les 17h fins a arribar als dobles, on es van guanyar els dos partits al Super tiebreak.

Diumenge, es va disputar quarts de final contra el Club de Tennis Girona, cap de sèrie número 3 del quadre. Es va perdre per un total de 4 – 1. On els nostres jugadors van donar la cara en tots els partits.

En la categoria femenina, l’equip format per Aina Porta, Ivet Balagué, Leire Rojas i Julia Ciruelos van perdre les dues eliminatòries disputades. Dissabte contra el Reial Club Tennis de Barcelona per 4-0 i diumenge contra el Club de Tennis Els Gorchs per un ajustat 3 -1. Llàstima i molts ànims per la següent eliminatòria. Aquest dissabte a intentar salvar la categoria Or.

 

Galeria d’imatges