El passat cap de setmana es va començar a disputar a les instal.lacions del C.T. Reus Deportiu la prova final “masters” del Circuit Head Promeses de l’any 2015, prova en la que prenen part els millors 8 jugadors/res classificats de cada categoria.

Cal destacar la nutrida representació de jugadors del nostre Club que després de disputar els quarts de final el dissabte, es van jugar les semifinals el diumenge amb sort diversa pels nostres representants.

Aleví femení

S’han enfrontat entre elles dues jugadores del Club: Emma Domènech s’ha imposat a Marta Tello per 6/2 7/6

Aleví masculí

Tristan Arnuelos, jugador que ja compta amb una dilatada experiencia en aquest circüit, es va imposar amb molta comoditat i superioritat a Alex Castilla, per un doble 6/0.

Infantil masculí

Per un costat, David Garcia tot i fer molt bon partit no va poder doblegar en el tercer set de desempat al jugador del Reus Deportiu, Marc Jardí. En canvi les coses van anar millor per en Gabriel Martín que després d’un fàcil inici de partit va haver de patir per imposar-se en el segon set per 7/5.

Infantil femení

Derrota de la nostra representant Dasha Pivovarova per un doble 6/2 davant la cap de serie número 1 del torneig, Judith Dominguez.

Juvenil femení

Les dos representants nostres, Júlia Borràs i Eva Miquel van tenir partits molt durs on els va faltar tant sols una mica de sort per aconseguir classificar-se per la final. La Júlia va perdre en el desenllaç del tiebreak del tercer set i la Eva va perdre per 7/6 en el primer set desaprofitant dos boles de set.

Les finals estan previstes pel proper dissabte dia 19 i desitjem molta sort als nostres 3 representants classificats.