El passat dissabte 16 d’abril es va cel·lebrar la Trobada de minitennis del Club que va comptar amb la participació d’aproximadament uns 90 nens (20 Tennis Tarragona, 15 Sant Salvador, 5 Tennis Valls, 10 C.T. Montblanc i la resta del Monterols). La valoració de la jornada va ser molt positiva pel que respecta a temps, organització, monitors, berenar, medalles, etc.

L’estampa de les pistes feia molt de goig. Tots els monitors anaven amb la camiseta blanca de l’escola i els nens portaven la samarreta groga de la trobada que se’ls va donar al pagar la inscripció.

Es van utilitzar 8 pistes de tennis per convertirles en un total de 36 pistes de minitennis.

Aquest any es van agrupar els nens participants per colors: blau (6-7 anys), verd (7-8  anys), vermell (9-10 anys). Cada nen portava enganxat a la seva samarreta groga, un gomet.

A les 15.30 h van arribar els participants i se’ls va repartir la samarreta. De 16 h a 17 h es van jugar partides de minitennis fins les 17h, l’hora en que es va repartir el berenar. A partir de les 17.20 h es van fer  jocs de punteria amb premis. A les 17.45 h es va fer l’entrega de medalles i foto conjunta sota les pancartes dels esponsors.

La gran novetat d’aquest any va ser que la Clínica Dental Alba, esponsor de l’escola infantil de tennis del club, va col·laborar activament a través d’una hostessa encarregada d’organitzar un sorteig per als nens d’una càmara fotogràfica d’última generació i d’un blanquejat dental gratuït pels pares. Durant el transcurs de la trobada els pares anaven omplint butlletes de participació i les anaven dipositant en unes urnes.

Els sorteig es van efectuar com a acte final i van causar una gran expectació.