Aquest passat dissabte vam repetir la confrontació del passat dia 3 de febrer a Tarragona. Aquest cop a les nostres instasl.lacions amb jugadors pre-benjamins de la nostra escola.

Vam començar amb un escalfament general amb tots els participants en pista. Hi va haver dos primers torns de 30 minuts on es van realizar partits d’individuals i un tercer torn amb partits de dobles.

Es tracta de jugadors que l’any passat la majoria encara jugaven en format de minitennis i ara ja passen a jugar a la pista gran. Això vol dir que per a molts era la primera experiència en disputar punts comptant de forma normal 15/0, 30/15, etc. Treballant també el saber-se col·locar al costat correcte en el moment de fer el servei i el resto.

Tots els jugadors, tant els nostres com els rivals van competir amb molt interès i implicació i això juntament amb la qualitat técnica que tenen va fer que es veiéssin molt bones jugades i que la jornada fos un èxit.

El nostre combinat va estar format en aquest cop per Alejandro Ortega, Ivan Villas, Laia Gavaldà, Albert Pàmies, Hector Moreno, Pol Borrell, Martina Monje, Marta Prats, Roger Izquierdo, Alexia Arnuelos, Martina Marimon i Laura Pérez

El següent torneig on podrem veure en acció a aquestes futures promeses será en la “trobada de tennis i minitennis” del torneig ITF Future Autolica Mercedes Benz i posteriorment en el Torneig Social per categories del nostre club que començarà el proper mes d’abril.