Aquesta setmana, el president del Club Tennis Reus Monterols (CTRM), Jordi Compte i la vice-rectora de la Universitat Rovira i Virgili (URV), la Dra. Arantxa Capdevila, han formalitzat un acord de col·laboració entre les dues entitats.

En aquest es determina que el CTRM posa les seves instal·lacions de tennis, pàdel i fitness a disposició de la URV en benefici dels seus estudiants.

Segons Compte, “aquesta sinergia facilitarà l’accés a les nostres instal·lacions, fomentant així la pràctica d’activitats físiques entre els joves. Mitjançant aquest acord ens volem comprometre amb els joves de la comarca, ja que considerem que les activitats fisicoesportives ajuden a millorar el rendiment acadèmic a més de propiciar una millor qualitat de vida”.

A més, també es va fixar un acord mitjançant el qual EsportsURV -l’àrea de la universitat que té com a objectiu fomentar la pràctica de l’activitat física i l’esport a la URV- realitzarà els cursos i els entrenaments de tennis i pàdel a les instal·lacions del club reusenc. D’aquesta manera es reforça la presència de la URV als Campionats de Catalunya Universitaris, on la Universitat participa en les disciplines de pàdel i tennis entre d’altres.

Fruit de l’acord entre ambdues entitats, s’ha establert la possibilitat que els estudiants del Grau de Fisioteràpia de la URV puguin realitzar les pràctiques de l’assignatura Fisioteràpia en l’Esport a les instal·lacions del club. D’aquesta manera s’apropa als estudiants la vessant professional de la seva formació i els hi permet complementar in situ i en temps real els coneixements adquirits a les aules.

Finalment, el CTRM també ha determinat l’opció d’oferir diversos avantatges per fer-se soci als diferents membres de la comunitat universitària. El Club ofereix a estudiants, professors i personal de la Universitat i socis d’EsportsURV descomptes i promocions que complementen aquesta iniciativa i ajuden a apropar l’esport a l’entorn universitari.