cartell Slim Belly A4

Redueix dues talles (testejat científicament) en 4 setmanes amb aquest programa únic a Reus que t’ajuda a cremar greixos localitzats. Crema els greixos i guanya també fermesa a la pell.

Promoció exclusiva al Club Tennis Reus Monterols

preus promo slim belly

Combina’l amb les classes dirigides

Ventre Pla en 4 setmanes!

El programa basic que se li ofereix al client o a l’interessat consta de 4 setmanes, i s’han de fer 3 sessions a la setmana d’exercici cardiovacular, d’aprox. 30-40 minuts per sessió, les quals es realitzen amb el reforç de Slim Belly col·locat a la zona del ventre.

Se li mesura al clients la 1º-6º i 3ª vegada i se li anota en el seu diari d’entrenament que se li dóna una vegada s’inscriu al Programa.

Els Resultats:

  • Reducció del perímetre abdominal mitjana de 8 cm (3,5 + 4,5) en 4 setmanes
  • La pell es tonifica i guanya fermesa
  • Les estries gairebé desapareixen
  • Una notable millora del teixit

Moldeja els glutis i les caderes

  • Els pantalons reductors  Slim Legs és increïble!
  • Una reducció notable de cuixes i cames
  • La pell es tonifica i guanya elasticitat
  • Les estries es redueixen i gairebé desapareixen
  • Millora l’aspecte de la pell i redueix la cel·lulitis

Estudi Científic
Actualment ofereixen Slim Belly i Slim Legs més de 900 centres a Europa. Ho han provat més de 200.000 persones. En el 90% dels casos els resultats són sorprenents!

ABC-one, l’empresa que ha inventat i patentat aquest producte, té seu a Àustria.
Per demostrar l’aval científic i poder patentar el sistema, es va encarregar un estudi a l’Institut de Medicina i Ciències de l’Esport de Viena (Àustria).

http://www.imsb.at

Sistema Airpressure Bodyforming

Slim Belly i Slim Legs van ser desenvolupats per recolzar l’entrenament de persones que tenen dificultats en intentar aprimar puntualment a la zona abdominal i cames.

Sabem que, en relació a les altres parts del cos (i encara que es cuidi una alimentació equilibrada), l’aconseguir bons resultats en eliminar greix a la zona abdominal o cames, sol ser més difícil, que en les restants parts del cos.

Per què costa tant reduir greix localitzat?
La circulació sanguínia desapareix quan creix el teixit adipós i per tant costa molt més cremar greix d’aquestes zones.
Segurament hauràs observat alguna vegada que, quan efectues un entrenament cardiovascular, la temperatura del teu cos puja de manera general, mentre que la zona de la panxa, glutis i altres zones de greix localitzat segueixen pràcticament “fredes”. Un fet que demostra que s’ha entrenat sense cremar greix en aquestes zones. Mancant circulació sanguínia del teixit gras, no augmenta la temperatura i per tant el cos no pot activar les reaccions bioquímiques necessàries per cremar els magatzems de greix de manera localitzada. En canvi, entrenant amb el sistema Airpressure Bodyforming Concept, s’aconsegueix una eliminació de greix localitzat arran d’augmentar la circulació sanguínia. La persona que entrena amb el Slim Belly o Slim Legs obtenen resultats 100% millors dels quals s’aconsegueixen entrenant sense ell.

Com és la solució?
A través d’unes càmeres de pressió, que s’inflen i desunflen de manera alterna, s’augmenta la circulació sanguínia i amb això la temperatura de la zona abdominal o cames. L’energia, que requereix el cos per a l’activitat física que està efectuant, la subministra usant els magatzems de greix. Per multiplicar els resultats, l’usuari pot reduir la ingesta habitual de calories durant les 4 setmanes que dura el programa.

Resultats?
El resultat salta a la vista en molt poc temps: en 4 setmanes l’usuari perd entre 4 i 8 cm de perímetre abdominal i de 2 a 4 cm de cames.

[widgetkit id=79]