Benvolguts socis i benvolgudes sòcies,

Ens adrecem a vosaltres per tal d’informar-vos de l’afectació que tindrà la Fase 1 de desescalada decretada pel govern de l’Estat al nostre Club.

En aquesta fase es permet la pràctica de l’esport a l’aire lliure, de forma individual, sense contacte i sempre amb reserva prèvia i amb un seguit de mesures de seguretat i higiene determinades.

Tant la Secretaria General de l’Esport com les federacions que ens pertoquen i el Club entenem que en aquesta fase ja es podrà jugar a tennis, a pàdel i a frontó en el format  individual.

Hem elaborat un Pla d’Actuació Específic per aquesta fase 1 on s’explica què és el que es pot i el que no es pot fer al Club i de quina manera hem d’actuar durant aquesta fase per tal de seguir les recomanacions sanitàries i no posar en risc ni a socis ni a treballadors.

Aquest document us serà enviat tan bon punt les autoritats competents declarin el dia d’entrada en la fase 1 a la província de Tarragona i serà revisat setmanalment per tal d’adaptar-lo a les indicacions sanitàries i de funcionament que sorgeixin.

En cas de tenir qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb la recepció del Club que us atendran per telèfon en horari d’oficina o enviar un e-mail a info@tennismonterols.cat.

Us desitgem que tots vosaltres esteu bé de salut i ens alegrem molt de què a poc a poc el Club retorni a la normalitat i de poder tornar a gaudir del Club Tennis Reus Monterols.