Consulteu totes les activitats programades per el cap de setmana del 01 i 02 d’abril de 2017 a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols:

 

TENNIS

CAMPIONAT DE CATALUNYA

Dissabte a partir de les 09.00 h l’equip Aleví Femení s’enfronta al CT Vall Parc, a casa. A les 14.00 h, l’Aleví Masculí juga a fora, contra l’Andrés Gimeno.
Diumenge a les 09.00 h, l’Aleví Femení juga contra el CT Barcino o el CT Sant Cugat, fora i l’Aleví Masculí juga contra el Gorchs o el Cabrils al Club.

LLIGA CATALANA PER EQUIPS

Dissabte a les 12.30 h, Aleví Masculí B vs CT Montblanc, fora.
Dissabte a les 15.00 h, Cadet Masculi A vs CT Cunit, pistes fora
Dissabte a les 15.00 h, Benjamí Masculí vs CT Lleida, a casa.
Dissabte a les 15.00 h, Sénior +40 vs El Pla, a casa

Diumenge a les 12.00 h, Júnior MAsculí vs Reus Deportiu, a casa.
Diumenge a les 15.00 h, Infantil Masculí vs Nàstic, fora
Diumenge a les 15.00 h, Cadet Femení vs Nàstic, fora
Diumenge a les 15.00 h, Cadet Masculí vs Tennis Tarragona, fora

SUPERTENNIS 2

Aquest dissabte a la tarda, els nens i nenes pre-benjamins disputen la competició de Supertennis 2 contra el CT Sant Salvadó i el CT Montblanc.

CIRCUIT JUVENIL HEAD

Dissabte i diumenge al matí es jugaran els partits corresponents al Circuit Juvenil Head. Podeu consultar els quadres i ordre de joc a www.tennismonterols.cat

TORNEIG SOCIAL JUVENIL

Dissabte i diumenge a la tarda es jugaran els partits corresponents al Torneig Social Juvenil. Podeu consultar els quadres i ordre de joc a www.tennismonterols.cat.

PÀDEL

LLIGA CATALANA

Dissabte a les 12.30 h, l’equip Femení B juga fora contra el Mas Passamaner. A les 13.00 h, l’equip Masculí B s’enfronta a casa contra el TPI i el Masculí A juga a les 15.00 h contra el CT Valls.
Diumenge a les 19.30 h, l’equip Femení A s’enfronta al Padel Cambrils a fora.