Consulteu totes les activitats programades per el cap de setmana del 22 i 23 d’octubre de 2016 a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols:

 

Tennis

Campionat de Catalunya Júnior

Dissabte a partir de les 9 h, l’equip júnior masculí del Club s’enfrontarà al CT Laietà a les pistes del Club Tennis Reus Monterols i diumenge a les 9 h, disputarà la segona eliminatòria del campionat. El rival està per determinar en funció del resultat de dissabte.

 

Lliga Catalana per equips

Dissabte a les 13 h, l’equip Aleví Masculí juga a casa contra el Tennis Tarragona B. A les 15 h, l’equip sénior +40 s’enfrontarà al CT Valls i el diumenge a les 9.30 h, el Cadet Masculí A jugarà contra el Cadet Masculí B.

 

Torneig Americana de l’Escola de Tennis

Dissabte a la tarda i diumenge al matí es disputaran els partits de recuperació del Torneig Americana de l’Escola de Tennis Juvenil. Podeu consultar els quadres i ordre de joc a www.tennismonterols.cat.

 

Torneig Social Sénior de tennis

Dissabte i diumenge al matí es disputaran els partits corresponents al Campionat Social Sénior de Tennis. Podeu consultar els quadres i ordre de joc a www.tennismonterols.cat.

 

Pàdel

Lliga Catalana de Pàdel

Dissabte a les 13 h, l’equip Femení A s’enfronta al Terres de l’Ebre i a les 15.30 h, el Masculí A juga contra el CT Valls. El diumenge a les 11 h, l’equip Masculí B juga contra el Padel Cambrils B i a les 12 h, el Femení B s’enfronta al Padel Cambrils C.