Consulteu totes les activitats programades per el cap de setmana del 30 de setembre i 01 d’octubre de 2017 a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols:

 

TENNIS

CAMPIONAT PROVINCIAL SÉNIOR “5”

Dissabte a la tarda i diumenge al matí es disputaran els partits corresponents al Campionat Provincial Senior “5” de tennis. Podeu consultar els quadres i ordre de joc a www.tennismonterols.cat.

LLIGA CATALANA

Dissabte a les 15.30, l’equip Absolut Masculí s’enfronta al CT Barà en la Lliga Catalana. L’eliminatòria es juga a les instal·lacions del CT Barà.

LLIGA SOCIAL ABSOLUTA DE TENNIS

Dissabte i diumenge al matí es disputaran els partits corresponents de la Lliga Social Absoluta de tennis. Podeu consultar els quadres i ordre de joc a www.tennismonterols.cat.

 

PÀDEL

TORNEIG BRONZE DE PÀDEL

Diumenge s’inicia el Torneig Bronze de Pàdel. Es disputaran els partits al llarg del dia i durant la propera setmana. Podeu consultar els quadres i ordre de joc a www.tennismonterols.cat.

LLIGA CATALANA

Comença la competició de la Lliga Catalana de Pàdel. Dissabte a la tarda, l’equip Masculí A s’enfronta al Club Pàdel Cambrils a les pistes del Monterols