Consulteu totes les activitats programades per el cap de setmana del 5 i 6 de novembre de 2016 a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols:

 

Fitness

FESTA DE LA TARDOR

Aquest dissabte celebrarem la Festa de la Tardor del Fitness Center. Podreu participar a les activitats que s’hi organitzen durant tot el matí. A les 11 del matí es farà un esmorzar de forquilla per a tots els socis que vulguin.

 

Tennis

CAMPIONAT D’ESPANYA PER EQUIPS

Diumenge a les 10 h l’equip absolut masculí s’enfrontarà al CT Manresa en la semifinal del campionat de 3a categoria. Animem a tots els socis a que vinguin a donar suport al nostre equip ja que si aconsegueix la victòria ascendeix a 2a categoria.

CAMPIONAT PROVINCIAL +50 i +60

Aquest diumenge a les 16 h es disputen els primers partits del campionat provincial de tennis +50 i +60. Podeu consultar els quadres i ordre de joc a www.tennismonterols.cat.

CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR

Dissabte a partir de les 9 h, l’equip júnior femení del Club s’enfrontarà al CT Mataró a les pistes del Club Tennis Reus Monterols i diumenge a les 9 h, disputarà la segona eliminatòria del campionat. El rival està per determinar en funció del resultat de dissabte.

CAMPIONAT DE CATALUNYA BENJAMÍ

Diumenge a partir de les 9 h, l’equip benjamí femení del Club s’enfrontarà al Lleida o al Vall Parc, en funció del resultat que aconsegueixin el dissabte.

LLIGA CATALANA PER EQUIPS

Dissabte a les 13 h, l’equip Júnior Masculí B juga contra el Natació Lleida a les instal·lacions del Club

TORNEIG AMERICANA DE L’ESCOLA DE TENNIS

Dissabte a la tarda es disputarà la última jornada del torneig Americana de l’escola de tennis i es farà l’entrega de premis per als guanyadors i finalistes. En acabar hi haurà una xocolatada per als participants.

TORNEIG SOCIAL SÉNIOR

Dissabte i diumenge al matí es disputaran els partits corresponents al Campionat Social Sénior de Tennis. Podeu consultar els quadres i ordre de joc a www.tennismonterols.cat.