Aquest cap de setmana s’han disputat les finals del Circuit d’Hivern de tennis a les instal·lacions del CT Cunit. Els resultats dels jugadors del Club Tennis Reus Monterols han estat els següents:

• Arnau Balagué i Ivet Balagué s’han proclamat sotcampions del quadre 2 de la categoria benjamí.
  • Aina Porta va quedar guanyadora del quadre 2 benjamí femení.
  • Angela Pérez es va proclamar campiona de dos categories, a cadet femení va guanyar 6/1 6/2 a Ainara Pozuelo i Absolut Femení va guanyar a la jugadora mariona Franco per 6/3 6/2.
  • A la categoria Benjamí Femení, Suarine Garcia es va proclamar campiona guanyant a la final a Irache Alfaro per 5/3 4/2.
  • Biel Tellez va quedar sotscampió de la categoria Benjamí Masculí jugant la final contra Luis Brulles per 4/1 4/0.
  • Samuel Balfour Campió de la categoria aleví masculí derrotant a la final al jugador Guillem Pluvinet per 6/3 6/4.
  • I per últim la final Aleví Femení la van disputar dos jugadores del nostre Club on la Julia Martí se’n va emportar la victoria gunyant  per 7/5 6/0 a Carla Muro.