Val a dir que tots els nostres jugadors van estar molt compromesos i amb una actitud excel·lent.

El nostre equip va estar format per: Adrian Romero “superat” 3/6 2/6; li va tocar ballar amb la més lletja; malgrat la millor tècnica del jugador rival, va lluitar molt i va saber plantar cara, no donant per perdut el partit en cap moment. Hi va haver llargs  intercanvis de pilota amb molt de ritme. Ben jugat Adrián.

Santi Robert “maratonià” 4/6 7/5 9/11; va ser el partit clau de l’enfrontament perquè tal com reflecteix la igualtat del marcador, el partit hagués pogut caure de qualsevol costat. El Santi va fer un partidàs i tant sols la mala sort no va voler que s’acabés emportant el partit. Llàstima Santi, pensa que amb partits com aquest s’agafa molta experiència.

Nico Ferrer “ofici” 6/2 6/2 Va saber gestionar molt bé durant tot el partit la seva superioritat  tècnica; amb un joc Intel·ligent, en cap moment es va confiar i no li va perdre el respecte al rival. Va saber patir quan a les acaballes del partit es va lesionar al genoll.

Dalmaci Gispert “debutant” 2/6 5/7; malgrat la derrota, el Dalmaci va tenir un bon debut com a jugador d’equip, ho va donar tot davant un rival amb més ofici. Destaca la reacció en el segon set que el va disputar de tu a tu després d’haver perdut de forma clara el primer.

L’altre punt que va caure de part nostre va ser el dobles, la nostra parella formada per l’Adrián i el Nico van estar espectaculars, es va entendre a la perfecció i van poder doblegar a la potent parella rival per 9 jocs a 7 davant d’un públic molt nombrós.

Felicitats, nois, vau fer un bon paper; són enfrontaments que malgrat que la derrota us fan créixer com a persones i tennistes.

 

Resultat final: CLUB GOLF COSTA DAURADA  3   –   C.T. REUS MONTEROLS  B   2