El nostre equip va estar format per: Oriol Pedemonte “superat” 2/6 1/6; li va tocar ballar amb la més lletja; tot i que hi va posar voluntat i bon treball, l’alt percentatge d’errades no forçades el van penalitzar molt; davant tenia un rival més sòlid  que va saber adaptar-se bé al joc de l’Oriol, amb cops estèrils massa centrats al mig que no aconseguien fer mal al rival.

Otto Aller ”compromès” 7/6 6/2 Bon partit de l’Otto que no tenia un partit gens fàcil. No es va arrugar amb la bona arrancada del rival quan el marcador era de 3 a 0 en contra, va aconseguir reaccionar i remuntar  gràcies a la seva perseverança, lluita i compromís. El segon set ja va fer baixada.

Santi Robert “sobrat” 6/3 6/0;  Va saber gestionar molt bé durant tot el partit la seva superioritat  tècnica; en cap moment es va confiar i no li va perdre el respecte al rival, això li va permetre anar sempre pel davant en el marcador.

Hugo Tornero ”debutant” 7/5 6/1; bon debut de l’Hugo amb l’equip aleví; després d’un començament de partit dubitatiu, a poc a poc va anar agafant confiança i posar de manifest que tenia més tennis que el jugador rival; va saber estar al veure’s superat en l’inici del primer havent de remuntar.

Menció especial pel punt de dobles, va ser tota una marató de partit plena d’alternances en el marcador i que la nostra parella formada pel Santi i l’Otto se’ls va escapar la victòria quan dominaven en el supertiebreak del tercer set per 9 a 6; llàstima ¡¡¡