El passat diumenge 20 de desembre es va disputar, a les pistes del Club Tennis Tortosa, les finals del Circuit Head Provincial, amb la representació de sis jugadors del Club Tennis Reus Monterols que van obtenir bons resultats.

Arnau Valls, Sandra Ginés i Àlex Castellanos es van proclamar campions del màster Head. Arnau Valls, en la categoria benjamí va guanyar a la final Adrià Bernat del Tennis Tarragona per 6/3 6/2.

Sandra Ginés, en la categoria infantil va guanyar a la jugadora del Tennis Tarragona, Anna Domingo per 6/0 i 6/3 i Àlex Castellanos, en la categoria cadet es va enfrontar amb un altre jugador del Monterols Sergi Roviralta al que va guanyar per6/4 6/3.

En la categoria benjamí femení, Lucía Pérez va perdre a la final contra la jugadora Rut Aliagas per un doble 6/0. Àngela Pérez, en la categoria aleví femení va perdre contra la jugadora del Tennis Tarragona, Ainara Pozuelo per 6/4 6/0.

En aquest torneig hi va haver 23 classificats del Club Tennis Reus Monterols, 14 dels quals van arribar a les semifinals i 6 van aconseguir disputar les finals. Això demostra el gran estat de forma d’aquests jugadors.