Avui, diumenge 10 d’abril, la pluja no ha impedit celebrar la gran final del Torneig Internacional de Tennis ITF World Tennis Tour Autolica Mercedes Benz 2022 a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols.

Després de començar amb una hora de retard degut a la pluja, els aficionats al tennis que han assistit a Club, han pogut gaudir d’una final ajustadíssima de dues hores i quaranta minuts en la que ha acabat imposant-se el català Alex Martí Pujolras al francès Ugo Blanchet per un resultat de 6/3 2/6 7/6 (3).

El partit que s’ha celebrat a la pista central del Club Tennis Reus Monterols ha comptat amb un alt nombre d’aficionats, curiosos i autoritats que no s’han volgut perdre la final del torneig més important que es celebra a la província.

El president del Club Tennis Reus Monterols, el senyor David Cortés, ha destacat l’alt nivell que s’ha pogut veure en tota la competició durant aquesta setmana i la bona feina realitzada per tot l’equip de treballadors del Club. I sobretot ha agraït la implicació dels patrocinadors i entitats que fan possible la celebració d’aquest torneig internacional que ha celebrat la seva 22ena edició.

 

Galeria d’imatges