El passat diumenge 22 de gener a les 09:00 h es va disputar a les instal.lacions del Reus Deportiu la primera jornada dels Jocs Escolars de tennis que van comptar amb la representació dels nens i nenes de l’escola de tennis del Club.

18 nens van representar al Monterols en diferentes categories. Cal recordar que aquesta activitat la organitza el Consell Comarcal del Baix Camp, i que els participants poden representar la seva escola o el seu club on juga a tennis.

En categoria benjamí els jugadors que van representar al Club van ser Daniel Smirnov, Dan Sugrañes i Biel Montes. Aquests juguen en ¾ de pista, els dos serveis per baix on pot anar als dos quadres i 15 minuts de joc.

En categoria aleví hi van participar cinc equips en total. Aida Roca, Alexandra Moliner, Pep Juncosa, Arnau Pamies, Pau Dueñas,  Maria Capdevila i Carlota Rull.

En categoria aleví grup 2 thi jugaven Julià Serra, Jaume Carbó, Edgar Alabarti, Hugo Martinez, Adrià Cabré i Joaquim Fernández.

Tots els alevins jugaven el pista sencera amb el primer servei per dalt al quadre corresponent i el segon per baix.

I per acabar en categoria Infantil els jugadors representant al nostre Club van ser Marc Bonillo i Pablo Ardevol, aquest jugaven en pista sencera amb els dos serveis per dalt al quadre corresponent.

Cal destacar el bon comportament dins la pista dels nostres alumnes.

 

Galeria d’imatges