El cap de setmana passat, es va disputar l’eliminatòria de la Lliga Catalana de tennis en la categoria benjamí femení que havia d’enfrontar a l’equip A contra l’equip B. Finalment es va converit en un amistós realitzat entre jugadores del mateix equip B per tal d’evitar l’enfrontament entre els dos equips benjamins femenins del Club.

Així en el primer dels enfrontaments, Joana Giralt (única representant del equip A) es va imposar amb més problemes dels esperats a la jugadora Blanca Llamas per 7/6 6/2, la Blanca va fer una molt bona arrancada de partit que va sorprendre a la Joana, en la qual s’hi va poder plasmar la seva superioritat en el segon set.

En el segon enfrontament hi va haver molta igualtat entre les duess Lucías: Lucía Sánchez va derrotat a Lucía López per 6/4 4/6 i 7/5, partit maratonià que es podia decantar per qualsevol de les duess jugadores.

En el tercer partit, Irene Fernández va guanyar a la debutant Mariami Nadirachvilly també en un partit molt disputat i resolt en el tercer set: 4/6 6/4 7/4.

En el partit de dobles les jugadores van poder jugar ja més relaxades després de la tensió exhibida en els partits de individuals; la parella Blanca Llamas-Lucia Sanchez van guanyar amb claretat a la parella Lucia López-Irene Fernandez per 6/1.

La tarda va resultar molt profitosa per les jugadores, així ho indiquen la igualtat en els marcadors. Enhorabona a totes. A seguir.