Aquest cap de setmana la jugadora del Club Tennis Reus Monterols, Àngela Pérez es va proclamar campiona de Catalunya Absolut de segona categoria, un campionat que disputen les jugadores del 50 al 250 rànquing nacional.

El campionat es va organitzar a les pistes del Club Tennis Torelló, on durant tota la setmana es van disputar partits dels millors tennistes de Catalunya. Del nostre Club el van disputar 4 jugadores: Aina Miralles, que va arribar a segona ronda, Paula Rodriguez, que va perdre a vuitens de final, Sandra Ginés, que va perdre a 1quarts de final contra Sofía Martín després una gran remuntada en el primer set i més de tres hores de partit, i Àngela Pérez, que es va proclamar campiona.

Dissabte, Angela va disputar les semifinals contra la jugadora Sofía Martin. El resultat va ser un ajustat 4/6 7/6 4/1 abandonament. L’Àngela va haver de remuntar un set en contra i 1/3 al segon set per acabar emportant-se la victoria al tercer set.

Diumenge a la final, l’Àngela va demostrar totes les bones sensacions va tenir durant tota la setmana i es va proclamar campiona guanyant a la jugadora Ariadna Briones per 6/2 6/3.

Aquesta victòria li dona el títol de millor tennista de Catalunya de segona categoria, que són les jugadores que estan entre la 50 i 250 del rànquing espanyol. Per ella es tracta del títol més important que ha aconseguit fins al moment.

Esperem que continui brillant com fins ara i ens pugui donar moltes alegries.