Properament arriba una de les dates claus en l’estiu reusenc. El 21 de juliol a partir de les 23.30 h, el Club Tennis Reus Monterols celebrarà la seva festa blanca anual amb temàtica eivissenca, la Monterols Ibiza Party. Es tracta d’una festa ja consolidada al calendari d’oci reusenc.

 

  • Un dels requisits per assistir a la festa és que tothom hi ha d’anar vestit de blanc.

 

Per aquesta festa, que ha esdevingut un clàssic de cada estiu al Tennis Monterols i que reuneix a molta gent de Reus i rodalia, s’espera que més de 1.500 persones -socis i no socis del Club-  hi assisteixin per reviure els principals hits de la música dels anys 80, 90 i temes actuals gràcies a DJ Juanjo. La festa comptarà, igual que l’any passat, d’un servei de bus cada 20 minuts amb sortida i arribada davant de La Salle Reus per assistir a la festa, sense la necessitat d’agafar el vehicle propi.

 

  • Durant la nit, s’oferirà servei de bus cada minuts des de davant de La Salle Reus.

 

El recinte de la piscina exterior del Club reusenc -lloc on es realitza la festa- es decora acuradament per a l’ocasió, així combinarà a la perfecció amb la indumentària de tots els convidats, que han d’acudir a la festa vestits totalment de blanc, tal com es requereix en una festa d’aquest estil.

 

  • La Monterols Ibiza Party és una de les festes més destacades de l’estiu reusenc.

 

L’entrada anticipada a la festa ja es pot adquirir a la Recepció del Tennis Monterols, a discos Quick i discos Spook de Reus. Té un preu de 15 euros i inclou una consumició.