Del 28 al 31 de maig es disputarà al Club Tennis Reus Monterols el torneig de pàdel no professional BMW Pàdel Grand Tour 2015. Un torneig en el que hi poden participar socis i no socis de tots els nivells.

No podran participar els jugadors que hagin figurat entre els 100 millors del rànquing ni tampoc professors o monitors de pàdel.

Categories

El BMW Pàdel Grand Tour consta de diverses categories a la que us podeu apuntar perquè així pugueu jugar amb gent del vostre nivell. Només us podeu inscriure a una categoria.

Categoria Sénior masculina i femenina

En aquesta categoria només hi poden participar jugadors que hagin complert els 35 anys d’edat (els dos de la parella).

2a i 3a masculina i femenina amb consolació

A la resta de categories hi pot jugar tothom, sense limitacions d’edat (només majors de 18 anys) ni de nivell. Tothom pot disfrutar d’aquest torneig.

Premis

Els campions, sots-campions i campions de consolació de totes les categories de la prova BMW Pàdel Gran Tour Oliva Motor del Club Tennis Reus Monterols rebran un trofeu acreditatiu i material esportiu de la marca BullPadel (pales per als campions, paleters premium per als sots-campions i paleters per als campions de consolació).

A més, els campions de la categoria sénior masculina i femenina es classificaran per participar al Màster final del Circuit BMW Pàdel Grand Tour 2015 amb totes les despeses de transport i allotjament pagades.

Inscripcions i welcome pack

Les inscripcions les podreu realitzar a la Recepció del Club Tennis Reus Monterols fins el proper dilluns 25 d’abril o bé a través de la pàgina web del Club.

INSCRIPCIO ONLINE

El preu de la inscripció per als socis del Club és de 15 € i 20 € per als no socis. Amb l’inscripció rebreu un welcome pack de regal que inclou un polo tècnic BMW de la marca Bullpadel + una tovallola de microfibra + una canellera corporativa del circuit.

Clínic de pàdel amb Gabi Reca i Sebas Nerone

El diumenge 31 de maig, es farà un clínic de pàdel amb els cracks Gabi Reca i Sebas Nerone. Tots els inscrits participareu en el sorteig de places per participar en el clínic de pàdel.

Animeu-vos a participar-hi, no us ho podeu perdre! Hi haurà un muntatge espectacular a les instal·lacions del Club