Avui dilluns s’ha disputat la segona ronda del quadre individual de fase prèvia del torneig. Demà dimecres a primera hora, els 16 jugadors es disputaran les 8 places d’accés per al quadre final del torneig i es començaran a jugar els primers partits del quadre final i del quadre de dobles.

 

Cal destacar que el cap de sèrie del quadre de prèvia, Emilio Nava, ha vençut a Xavi Matas per 7-5 7-5 i que s’enfrontarà a Alejandro Moro demà a partir de les 9.30 h.

 

A continuació, el jugador del Club, Jordi Garcia Mestre, que participa al “Main Draw” del torneig, s’enfrontarà a Johan Nikles a la pista central del Monterols.

 

A la tarda es començaran a jugar a els partits de dobles, i continuarà la primera ronda del quadre principal en la que hi podrem veure a Eduard Esteve contra Daniel Merida.

 

El Club convida a tots als aficionats d’aquest esport que s’hi vulguin apropar per gaudir d’aquest gran esdeveniment. Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.