Més de 200 jugadors i jugadores de tennis de la categoria júnior, nascuts el 2002 i 2003, participaran del 15 al 23 de febrer en el campionat de Catalunya Júnior de Tennis que es disputarà al Club Tennis Reus Monterols.

El Club s’omplirà de joves aspirants a convertir-se en el futur en tennistes professionals. Els partits de fase prèvia es jugaran aquest cap de setmana i dilluns 17 començarà el quadre principal fins el diumenge 23 de febrer, data en que hi ha previstes les finals del campionat.

En el quadre masculí, hi destaca la participació de Pau Fanlo, cap de sèrie número 1 i 110 del rànquing català, Mario Monclús, cap de sèrie número 2 i Pol del Castillo, cap de sèrie número 3.

Pel que fa al quadre femení, Isabel Pascual Montalvo serà la cap de sèrie número 1 i ocupa la 66ena posició del rànquing.  També hi podrem veure Raquel Caballero Chica, cap de sèrie número 2 i Sílvia Martínez Jiménez, cap de sèrie número 3.

Pel que fa als jugadores i jugadors del Club, hi participaran Sandra Ginés (cap de sèrie 5), Angela Perez, Marina Fernandez, Aina Miralles, Paula Rodriguez, Olga Aliagas en el quadre femení. En el quadre masculí, Arnau Miralles (cap de sèrie 7), Mario Ruz, Jordi Garcia, Adrià Borrallo, Alex Zeppa, Didac Barroso, Arnau Valls, Adan Pares, Allan Lavado i Nil Vidal.

S’espera un gran nombre d’afluència de públic que vindrà a veure tennis d’una excel·lent qualitat. El Club convida a tots als aficionats d’aquest esport que s’hi vulguin apropar per gaudir d’aquest gran esdeveniment. L’entrada és gratuïta.

Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.