Properament arriba una de les dates claus en l’estiu reusenc. El 22 de juliol a partir de les 23.30 h, el Club Tennis Reus Monterols celebrarà la seva festa blanca anual amb temàtica eivissenca, la Monterols Ibiza Party. Es tracta d’una festa ja consolidada al calendari que, enguany, arribarà a la desena edició.

 

Un dels requisits per assistir a la festa és que tothom hi ha d’anar vestit de blanc.

Per aquesta festa, que ha esdevingut un clàssic de cada estiu al Tennis Monterols i que reuneix a molta gent de Reus i rodalia, s’espera que més de 1.500 persones -socis i no socis del Club-  hi assisteixin per reviure els principals hits de la música dels anys 80, 90 i temes actuals gràcies a DJ Juanjo.

 

Enguany com a novetat, s’ofereix servei de bus cada minuts des de davant de La Salle Reus.

Com cada any, la festa presenta novetats, la principal d’enguany és un servei de bus cada 20 minuts amb sortida i arribada davant de La Salle Reus per assistir a la festa, sense la necessitat d’agafar el vehicle propi.

 

La Monterols Ibiza Party és una de les festes més destacades de l’estiu reusenc i enguany arriba a la desena edició.

El recinte de la piscina exterior del Club reusenc -lloc on es realitza la festa- es decora acuradament per a l’ocasió, així combinarà a la perfecció amb la indumentària de tots els convidats, que han d’acudir a la festa vestits totalment de blanc, tal com es requereix en una festa d’aquest estil.

 

L’entrada anticipada a la festa ja es pot adquirir a la Recepció del Tennis Monterols, a discos Quick i discos Spook de Reus. Té un preu de 15 euros i inclou una consumició.

 

Galeria d’imatges de l’edició del 2016