El dissabte vinent, 16 de juliol a partir de les 23.30 h, el Club Tennis Reus Monterols celebrarà la seva festa blanca amb temàtica eivissenca tan esperada, la Monterols Ibiza Party. Es tracta d’una festa ja consolidada al calendari reusenc que, enguany, arribarà a la novena edició.

DSC_8857-A

Dj Juanjo és l’encarregat de punxar música dels 80, 90 i actual.

 

Per aquesta festa, que ha esdevingut un clàssic de cada estiu al Tennis Monterols i que reuneix a molta gent de Reus i rodalia, s’espera que més de 1.500 persones -socis i no socis del Club-  hi assisteixin per reviure els principals hits de la música dels anys 80, 90 i temes actuals gràcies a DJ Juanjo.

 

El recinte de la piscina exterior del Club reusenc -lloc on es realitza la festa- es decora acuradament per a l’ocasió, així combinarà a la perfecció amb la indumentària de tots els convidats, que han d’acudir a la festa vestits totalment de blanc, tal com es requereix en una festa d’aquest estil.

DSC_8803-A

La Monterols Ibiza Party sempre compta amb sorpreses.

A més, en aquesta edició, tots els assistents poden penjar les seves fotografies de la festa a les xarxes socials amb l’etiqueta #monterolsibiza. Entre tots els que facin públiques les fotos, hi haurà interessants sortejos.

 

L’entrada anticipada a la festa es pot adquirir a la Recepció del Tennis Monterols, a discos Quick i discos Spook de Reus. Té un preu de 15 euros i inclou una consumició.