Avui, divendres, a partir de les 10.30 h s’han jugat els enfrontaments dels quarts de final del Torneig Internacional de tennis, que encarrila la recta final.

 

El partit entre Johan Nikles contra Shintaro Mochizuki ha estat espectacular. Després de dues hores i trenta-cinc minuts de molt bon tennis, el japonès s’ha emportat la victòria per 3/6 6/4 6/4. A la mateixa hora, el francès Matteo Martineau s’ha imposat a Johan Sebastien Tatlot per 5/7 6/1 6/1. La sorpresa per als espectadors ha arribat quan el cap de sèrie número 4, Nuno Borges ha perdut contra Emilio Nava, per 5/7 5/7. A continuació, Pol Martin ha jugat contra Titouan Droguet al que ha guanyat per 6/2 6/4.

 

A la tarda, s’ha disputat la final de dobles. La parella francesa Fils-Mpetshi ha guanyat als americans Johnson-Johnson per 6/4 7/5.

 

Demà dissabte el Club Tennis Reus Monterols vibrarà amb les semifinals de la categoria individual del Torneig Internacional de Tennis ITF World Tennis Tour Autolica Mercedes Benz. A partir de les 10:00 h podrem gaudir de l’enfrontament entre Shintaro Mochizuki contra Emilio Nava i a continuació jugaran Pol Martin Tifon contra Matteo Martineau.

 

La competició acabarà el diumenge amb la gran final que es celebrarà a les  11:00h a la pista central del Club Tennis Reus Monterols, que comptarà amb un gran nombre d’aficionats que no es volen perdre aquest gran esdeveniment.